header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Gratis adviespakket


Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van internet. Internet is daarom ook een perfect medium om uw bedrijf te positioneren, dit kunt u doen door middel van een bedrijfsfilm.

Wij helpen u daar graag bij. Bij ons ontvangt u een gratis adviespakket. Dit pakket bestaat uit een gratis brainstormsessie en een rapport met adviezen en uitwerkingen van twee ideeën.

De brainstormsessie

 

Wij bieden u een gratis brainstormsessie. Dit houdt in dat de filmmaker contact met u opneemt om uw wensen en ideeën te bespreken en te brainstormen over de beste bedrijfsfilm. Door goed te brainstormen komen de beste ideeën naar boven en kunt u uw bedrijf op de meest aantrekkelijke manier op de film zetten.


Het rapport

 

Naast de brainstormsessie ontvangt u van ons een rapport waarin u adviezen vindt voor het maken van de beste film. Ook zullen in dit rapport twee ideeën voor de film worden uitgewerkt zodat u al een goed idee heeft over hoe de film eruit kan gaan zien.


Wilt u uw potentiële klanten laten zien wat u in huis hebt? Welke service u kunt bieden of hoe u te werk gaat? Laat dan een professionele bedrijfsfilm maken door de filmmakers van kortebedrijfsfilm.nl

Dien een aanvraag in en u profiteert direct van ons gratis adviespakket!