header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Werkwijze

Een korte bedrijfsfilm kan duidelijk maken wie u bent en wat uw bedrijf doet. Een dergelijke film heeft een grote impact op de bezoekers van uw website en werkt beter dan een brochure. Wanneer u er voor kiest om een bedrijfsfilm te laten maken door kortebedrijfsfilm.nl weet u zeker dat dit wordt gedaan door een team van professionals. 

Wij maken voor u de ideale bedrijfsfilm volgens de volgende stappen:

  1. U vult het aanvraagformulier in.
  2. Wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak.
  3. Onze regisseur komt langs op de afgesproken datum. Samen met u denkt hij na over de inhoud en de vormgeving van de film. Vervolgens wordt de film opgenomen (hoe lang dit duurt is afhankelijk van het pakket).
  4. De film wordt gemonteerd en online gezet.

Kort en bondig

Een bedrijfsfilm op internet mag niet te lang zijn. Hij moet pakkend en vlot zijn zodat klanten direct een beeld van uw bedrijf hebben. Aan alleen foto's en tekst heeft de internetgebruiker niet genoeg. Om informatie vlot over te dragen is een korte voorlichtingsfilm de oplossing. Wij helpen u op een heldere en bondige manier aan uw klanten te vertellen wie u bent.

U en uw medewerkers

Natuurlijk draait het in de film ook om de personen achter het bedrijf, en niet alleen om uw dienst of product. Wij komen daarom naar uw bedrijf toe om persoonlijk kennis te maken. Wij willen graag van u horen wie u bent, wat u doet en het belangrijkste: wat u onderscheidt van de concurrent. Binnen het gekozen pakket maken wij de ideale productie die bij u past.

Acteren is niet nodig; wij helpen u om op een natuurlijke en spontane manier aan uw klanten te vertellen wie u bent en waar uw bedrijf voor staat. Dat kan iedereen!

Het proces

Het maken van een bedrijfsfilm is een klusje dat niet veel tijd van u vraagt. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor het kleinste pakket zullen wij maximaal 2 uur opnames bij u maken. Na de opnames kunt u weer gewoon aan het werk en zullen wij de opnames monteren tot een mooie korte bedrijfsfilm.

Maar hoe gaat het in z'n werk? Wat gaat er allemaal vooraf aan de opnames en hoe gaat het verder?

Voor de opnames

Klaarstomen voor de shoot

De dag zelf

En verder?

Haal meer uit uw bedrijfsfilm

Tips

Om u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij uw persoonlijke gegevens nodig. Hier gaan wij altijd zeer zorgvuldig mee om. In ons privacybeleid leest u alles over uw privacy.