header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Veelgestelde vragen

Klik hieronder op de vraag om direct naar het antwoord te springen.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Waarom zou ik mijn bedrijfsfilm laten maken door kortebedrijfsfilm?

Het maken en monteren van een film vraagt vaardigheid. Wij van kortebedrijfsfilm zijn bedreven in het maken van bedrijfsfilms. Op een professionele manier helpen wij u om uw bedrijf op de kaart te zetten. Daarnaast zijn onze prijzen laag: voor het meeste eenvoudige pakket betaalt u slechts EUR 600,-. Onze service is snel en doelgericht. Wij gaan samen met u aan de slag om uw perfecte voorlichtingsfilm te maken.
Bloggen, een goede vindbare website en de aanwezigheid op YouTube zijn een must voor de positionering van uw bedrijf. Voor de laatstgenoemde leveren wij geschikte content tegen een scherp tarief.

Wat is de werkwijze van kortebedrijfsfilm?

Hoe snel kan kortebedrijfsfilm van mijn bedrijf een film maken?

Wanneer u het aanvraagformulier invult, nemen wij binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken. Als dit voor beide partijen schikt, kan deze afspraak al snel staan. Tijdens de afspraak praten we over hoe u vindt dat de film eruit moet komen te zien. Dezelfde dag nog filmt de cameraman op locatie.

Wat is het S-pakket?

Wat is het M-pakket?

Wat is het L-pakket?

Wat is het XL-pakket?

Een uitgebreid pakket samengesteld op basis van uw persoonlijke eisen. Hierbij wordt op basis van uw specifieke eisen een voorstel gedaan.

Moet ik zelf een opzet maken voor mijn bedrijfsfilm?

Nee. Wanneer u het aanvraagformulier invult, nemen wij contact met u op een komt er een cameraman bij u langs. Samen met de cameraman denkt u na over de perfecte film voor uw bedrijf. Wij proberen altijd te kijken vanuit het concept van de aanwezige bedrijfspresentatie en daarop aan te sluiten. Van te voren willen wij horen wat de waarden binnen het bedrijf zijn, zodat wij deze kunnen verwerken in de film. Op een spontane en creatieve manier ontstaan meestal de leukste ingevingen voor uw video.

Hoe weet ik dat mijn bedrijfsfilm op de juiste plaats en in de goede stijl op mijn website geplaatst wordt?

Wij regelen de plaatsing van uw bedrijfsvideo in overleg met uw webbouwer. Op die manier past de film in de stijl van uw ontwerp. Ook zijn er een aantal andere mogelijkheden om uw film op internet te promoten en zodoende bezoekers naar uw website te lokken. Indien gewenst bekijken en beoordelen wij de inrichting van uw website, evenals de vindbaarheid, om zo de kracht van het geheel te optimaliseren.

Wat is Motion Design?

Motion Design betreft het ontwerpen van animaties met video-beelden en/of een animatie-technologie om de illusie te wekken dat iets beweegt of draait. Deze animaties kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een klant inzicht te geven in het bedrijf, het productieproces of om iets te vertellen over het gebruik van producten.

Kan Kortebedrijfsfilm.nl een animatie voor mijn bedrijf maken?

Ja, wij kunnen voor u 2D of 3D animaties ontwerpen. Lees hier meer over Motion Design.

* = Al onze tarieven zijn all-in prijzen, exclusief BTW.