header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Motion Design

Steeds vaker wordt gebruik gemaakt van Motion Design. Motion Design wordt ook wel audiovisuele vormgeving genoemd. Deze vormgeving wordt veel gebruikt in leaders van tv-programma's, televisiecommercials, dvd-menu's en websites.

De beelden die worden ontwikkeld met Motion Design worden Motion graphics genoemd. Dit zijn afbeeldingen die gebruik maken van video-beelden en/of een animatie-technologie om de illusie te wekken dat iets beweegt of draait. De beelden worden meestal gecombineerd met geluiden.

Kortebedrijfsfilm.nl biedt u nu ook de mogelijkheid om een 2D of 3D animatie te laten maken. De animatie kan klanten bijvoorbeeld inzicht geven in het bedrijf, het productieproces of het gebruik van bepaalde producten.

De kosten
De kosten voor het maken van een animatie hangen af van de eigenschappen en de duur van de animatie. De hieronder vermelde prijzen zijn indicaties, voor een uitgebreide prijsopgave kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor een voorbeeld van Motion Design kijkt u in ons portfolio.

Wilt u ook een 2D of 3D animatie laten maken of wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons aanvraagformulier, via onze mail info@kortebedrijfsfilm.nl, of door te bellen met 088 430 30 75.