header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Amersfoort

Heeft u een bedrijf in Amersfoort en wilt u graag een bedrijfsfilm? Dan bent u bij www.kortebedrijfsfilm.nl/amersfoort aan het goede adres. Met een bedrijfsfilm die wij voor u maken kunt u uw potentiële klanten een kort maar duidelijk beeld geven van waar uw bedrijf precies voor staat. Op die manier krijgen klanten snel een helder beeld bij uw bedrijf. Met een bedrijfsfilm heeft u de mogelijkheid om uw sterke kanten op een duidelijke manier in beeld te brengen. Op die manier zullen mensen snel overtuigd zijn om juist uw bedrijf in Amersfoort in te schakelen, en niet dat van de concurrent!
Als u besluit dat uw bedrijf in Amersfoort inderdaad een bedrijfsfilm nodig heeft, kunt u ons inschrijfformulier invullen. Zodra u dat gedaan heeft en uw inschrijving is bij ons doorgekomen, zullen wij u binnen 24 uur bellen. We zullen dan samen met u een datum vastleggen waarop onze regisseur bij u in Amersfoort langskomt. Hij bespreekt dan samen met u wat er in uw bedrijfsfilm komt, en hoe deze eruit komt te zien. Ook zult u samen de opnamedatum plannen. Als vervolgens het beeldmateriaal is opgenomen, hoeft dit alleen nog maar gemonteerd te worden. Ten slotte wordt de bedrijfsfilm online gezet en is deze dus vindbaar voor uw toekomstige klanten.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Amersfoort

Bedrijfsfilm Van der Valk Hotels – Amersfoort

Deze bedrijfsfilm begint met wat sfeerbeelden van het hotel en haar omgeving. Voor mensen die naar een hotel gaan, is de sfeer heel belangrijk. Dit was dus een goede keuze van de regisseur. Wel ontbreekt het in het filmpje aan toelichting door middel van gesproken tekst, waardoor de bedrijfsfilm snel gaat vervelen.
Bij een bedrijfsfilm is het zeker niet de bedoeling dat deze gaat vervelen. Als u de hulp van Kortebedrijfsfilm.nl inschakelt, kunt u er dus zeker van zijn dat er alles aan gedaan wordt dat dat ook niet gebeurt. Potentiële klanten moeten gedurende het bedrijfsfilmpje juist steeds enthousiaster worden over uw bedrijf. Doordat onze deskundige regisseur u helpt met de inhoud en vormgeving van uw bedrijfsfilm, kunt u er zeker van zijn dat zij dat ook daadwerkelijk worden.

Bedrijfsfilm Fit20

Deze promotiefilm voor Fit20 heeft een duidelijke opbouw. Eerst wordt door middel van informatieblokken kort duidelijk wat het concept inhoudt. Daarna wordt door middel van gesproken tekst het concept toegelicht. Door de bewegende beelden op de achtergrond, krijgt de potentiële klant meteen een idee hoe het eraan toegaat bij een Fit20-training: dat is wat in dit geval interessant is voor de mogelijke klant.

Bedrijfsfilm Nieuwbouw – Amersfoort

Deze grappige promotiefilm van de regio Amersfoort laat zien dat u helemaal niet naar het buitenland hoeft om het buitenland gevoel te ervaren. Regio Amersfoort beschikt namelijk ook over genoeg soortgelijke bezienswaardigheden!
Bij deze promotiefilm is de kracht juist dat er geen gesproken tekst en bewegende beelden in voor komen. Door foto's van twee verschillende bezienswaardigheden te laten zien (één in het buitenland en één in Amersfoort) met daarnaast kort maar krachtig wat er op de foto te zien is, wordt precies het effect bereikt dat men wilde bereiken. De kijker wordt geprikkeld om de promotiefilm af te kijken, omdat zij nieuwsgierig is wat er nog meer te zien is.