header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Amsterdam

Heeft u een bedrijf in Amsterdam, maar beschikt u nog niet over een bedrijfsfilm? Kortebedrijfsfilm.nl/Amsterdam kan daar verandering in brengen. Ons team van professionals kan voor u een korte maar krachtige bedrijfsfilm samenstellen. Een bedrijfsfilm heeft als voordeel dat toekomstige klanten snel zien waar uw bedrijf voor staat. Als u een goede bedrijfsfilm heeft, worden daarin uw sterke kanten als bedrijf benadrukt. Zo kunt u potentiële klanten goed overtuigen van het feit dat ze uw bedrijf moeten inschakelen voor een bepaalde klus.
Indien u besluit dat u een bedrijfsfilm wilt laten maken voor uw bedrijf in Amsterdam, kunt u meteen ons inschrijfformulier invullen. Wanneer wij deze van u hebben ontvangen, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. U kunt dan aangeven op welke datum u graag zou willen dat onze regisseur langskomt. Op die datum zal de regisseur met u doorspreken welke wensen u heeft voor uw bedrijfsfilm, met betrekking tot de inhoud en vormgeving. Ook bepaalt hij met u op welke dag de opnames zullen worden gedaan bij uw bedrijf in Amsterdam. Zodra alles opgenomen is, zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsfilm op de goede manier gemonteerd en online gezet wordt.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Amsterdam

Bedrijfsfilm Cupcake Company – Amsterdam

Cupcakes hebben natuurlijk een paar duidelijke sterke punten. Ten eerste zijn ze lekker vers en ten tweede zien ze er mooi en lekker uit. Dit zijn dan ook de punten die in deze bedrijfsfilm naar voren komen. Dat is slim bedacht: er zijn veel kijkers die daar meteen voor vallen. Een klein kritiekpuntje aan deze bedrijfsfilm is dat het leuk was geweest als de gepassioneerde cupcakebakker zou vertellen waarom haar cupcakes nou zo goed zijn: dat zou de bedrijfsfilm nog wat persoonlijker maken.

Bedrijfsfilm GVB openbaar vervoer – Amsterdam

Door de bedrijfsfilm te beginnen met wat sfeerbeelden van de stad Amsterdam wordt de interesse van de kijker gewekt. In deze sfeerbeelden is overal op de een of andere manier een openbaar vervoersmiddel te zien. Zo ziet de kijker in dat de GVB altijd in de buurt is. Door een sympathieke stem op de achtergrond worden de missie en visie van de GVB duidelijk. Ook wordt door middel van videobeelden getoond dat heel veel verschillende soorten mensen gebruik maken van de GVB. Dat is slim: zo kweekt de bedrijfsfilm een hoog herkenbaarheidsgehalte bij de kijker. Dat zorgt voor vertrouwen.

Bedrijfsfilm Afval Energie Bedrijf – Gemeente Amsterdam

Door de originele introductie is de kijker meteen geboeid. Iedereen heeft met afval te maken, dus voor iedereen is deze bedrijfsfilm interessant. Dan wordt het opvallende feit naar voren gebracht dat een groot deel van het afval wordt omgezet in energie. Dit zorgt ervoor dat de kijker geboeid blijft. Vervolgens komen de werknemers aan het woord. Daardoor wordt de bedrijfsfilm afwisselend, en komt deze professioneel over.
Deze bedrijfsfilm is wel vrij lang. Hij zal dus vooral gemaakt zijn voor presentaties, en niet als korte bedrijfsfilm om klanten te overtuigen van het feit dat ze het Afval Energie Bedrijf in moeten schakelen. Dat heeft het bedrijf in dit geval ook niet nodig, want al het afval in de gemeente Amsterdam wordt door hun opgehaald.