header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Apeldoorn

Voor uw bedrijf is het van grote waarde om een korte maar pakkende bedrijfsfilm te hebben. Immers, als klanten op zoek zijn naar een bedrijf als het uwe in Apeldoorn, kunnen ze snel bekijken wat uw bedrijf doet en wie uw werknemers zijn. Een bedrijfsfilm bekijken neemt maar weinig tijd in, maar het vormt wel een duidelijk beeld van uw bedrijf. Dat is precies waar uw potentiële klant wil: snel kunnen bekijken waarom ze uw bedrijf zouden inhuren voor het gewenste product of de gewenste dienst..

Indien u besluit dat u een bedrijfsfilm wilt laten maken voor uw bedrijf in Apeldoorn, kunt u uw bedrijf inschrijven via deze site. Op dit inschrijfformulier kunt u ook aangeven welk pakket u wenst, voor meer informatie over onze pakketten verwijzen wij u graag door naar de kostenpagina. Zodra wij het inschrijfformulier hebben ontvangen, zullen we u opbellen om een afspraak te maken over de datum waarop onze regisseur langs komt. Hij zal op het door u gekozen moment met u gaan brainstormen over de inhoud en vormgeving van de bedrijfsfilm. Uiteindelijk zal de bedrijfsfilm worden opgenomen, gemonteerd en online worden gezet.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Apeldoorn 

Hotel 't Speulderbos – Garderen

In de omgeving van Apeldoorn ligt het dorpje Garderen. In dat dorpje ligt een mooi viersterrenhotel, genaamd Hotel 't Speulderbos. In dit hotel kunnen vergaderingen, seminars, productpresentaties en nog veel meer georganiseerd worden. De kijker krijgt in deze bedrijfsfilm een rondleiding door het hotel. General Manager Ilse Baaten verzorgt deze rondleiding en vertelt enthousiast over het hotel. Na het zien van de bedrijfsfilm heeft de kijker een duidelijke (sfeer)impressie van het hotel in de buurt van Apeldoorn en haar omgeving, en weet hij ook wat er zoal georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfilm Autohuis Eickhof Apeldoorn

Het belangrijkste van een autohuis is natuurlijk het soort auto's dat het autohuis verkoopt. De auto's die het Autohuis Eickhof verkoopt, worden in dit filmpje dan ook duidelijk vertoont. Ook de medewerkers worden in beeld gebracht. Om de bedrijfsfilm persoonlijker over te laten komen, was het misschien een goed idee geweest als de medewerkers zelf wat zouden vertellen over het Autohuis. Dat mist nog in deze bedrijfsfilm.
Bij Kortebedrijfsfilm.nl willen we er graag voor zorgen dat uw bedrijf zo goed mogelijk geprofileerd wordt op internet. Daarbij vinden we het belangrijk dat uw bedrijf persoonlijk overkomt op de kijkers van uw bedrijfsfilm, omdat dat vertrouwen wekt. Samen met onze regisseur zult u dan ook gaan brainstormen om dit effect zo goed mogelijk te bereiken.

Promotiefilm Werkgroep de Buren – Apeldoorn

Deze promotiefilm is gemaakt ter promotie van Werkgroep de Buren uit Apeldoorn Zuid. De foto's die in dit filmpje vertoond worden geven de kijker een indruk van de activiteiten die de werkgroep organiseert. Er is echter niet gebruik gemaakt van videobeelden in dit filmpje. De promotiefilm was overtuigender overgekomen als er wel videobeelden gebruikt waren.