header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Arnhem

Voor uw bedrijf in Arnhem maken wij een korte maar hele heldere bedrijfsfilm. In die bedrijfsfilm kunt u uw toekomstige klanten snel en duidelijk zien waarom het juist uw bedrijf is dat ze moeten inschakelen, door uw sterke kanten naar voren te brengen. Ook kunt u uw bedrijf uit Arnhem personaliseren met een bedrijfsfilm: potentiële klanten willen graag weten wat het gezicht is achter uw bedrijf en dat kunnen ze zien in de bedrijfsfilm.
Als u besluit dat u bij het maken van een bedrijfsfilm graag de professionele hulp van kortebedrijfsfilm.nl wilt inschakelen, hoeft u in eerste instantie alleen ons inschrijfformulier in te vullen. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen om een afspraak te maken over de dag waarop onze regisseur langskomt bij uw bedrijf in Arnhem. Hij zal met u bepalen hoe de inhoud en lay-out van uw bedrijfsfilm eruit komen te zien. Ook zult u met de regisseur afspreken wanneer ons opnameteam bij u in Arnhem langs kan komen om opnames voor de bedrijfsfilm te maken. Als deze opnames zijn gemaakt, zal onze editor uw bedrijfsfilm in elkaar zetten. Tot slot wordt de bedrijfsfilm online gezet.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Arnhem

Bedrijfsfilm WTC – Arnhem

Deze bedrijfsfilm van Regardz WTC Arnhem geeft u een duidelijke indruk van het bedrijf. Doordat de voice-over later nog in beeld wordt gebracht, komt de film persoonlijker over. Ook de afwisseling tussen voice-over en een spreker in beeld werkt goed. De spreker licht de sterke punten van het WTC goed toe.

Bedrijfsfilm Antonio Shining Places – Arnhem

Antonio Shining Places uit Arnhem is een bedrijf dat schoonmaakdiensten, catering en kleine technische diensten aan bedrijven levert. De enthousiaste voice-over komt overtuigend over, en door de medewerkers aan het werk te zien weet de potentiële klant wat hij kan verwachten van het bedrijf. De bedrijfsfilm geeft de indruk dat Antonio Shining Places een vakkundig bedrijf met enthousiaste medewerkers is, en dat is precies de indruk die een bedrijfsfilm moet wekken.

Bedrijfsfilm GINAF – Arnhem

In de bedrijfsfilm van GINAF worden de werkzaamheden van de medewerkers en de diensten die GINAF service biedt toegelicht door middel van een voice-over en geschreven tekst. Dit zorgt ervoor dat de bedrijfsfilm zeer duidelijk is. Het kader in de bedrijfsfilm, dat constant hetzelfde is, zorgt ervoor dat de bedrijfsfilm weinig afwisselend overkomt. Dit is wel zo rustig, maar kan ook snel gaan vervelen.