header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Breda

Ook voor uw bedrijf in Breda kunnen wij een korte bedrijfsfilm maken. Het voordeel van zo'n bedrijfsfilm is dat mogelijke klanten heel snel kunnen zien waar uw bedrijf voor staat en wat het gezicht achter uw bedrijf is. Zo zullen ze een duidelijk beeld van uw bedrijf krijgen en ook zullen ze snel zien waarom ze juist uw bedrijf uit Breda moeten inschakelen om een bepaalde klus te klaren.
Met een enthousiast team van professionals gaan we aan de slag om een zo goed mogelijke bedrijfsfilm voor uw Bredase bedrijf te maken. Het enige dat u in eerste instantie hoeft te doen is ons inschrijfformulier invullen. Wij zullen binnen 24 uur nadat we het formulier hebben ontvangen, telefonisch contact met u opnemen. Samen met u spreken we een datum af waarop onze regisseur bij u in Breda langs kan komen. Hij bepaalt met u wat de uitstraling van uw bedrijfsfilm wordt, en hoe de inhoud in beeld gebracht zal worden. Ook kunt u aangeven op welke datum u wilt dat het opnameteam langskomt. Nadat de opnames zijn gedaan, hoeft de bedrijfsfilm enkel nog in elkaar en online gezet te worden. Daar zorgen wij voor. Uw bedrijfsfilm is dan klaar om bekeken te worden!

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Breda

Bedrijfsfilm Promese – Breda

Deze bedrijfsfilm van Promese geeft de kijker een kijkje in het productieproces van het bedrijf. Dat zorgt ervoor dat de kijker vertrouwen krijgt in het bedrijf: het bedrijf heeft immers niets te verbergen, alles wordt in beeld gebracht. Door de enthousiaste voice-over komt het bedrijf over als een energiek bedrijf.

Promotiefilm Commerciële Economie Avans Hogeschool – Breda

Deze film dient ter promotie van de opleiding Commerciële Economie op de Avans Hogeschool en ter promotie van de Hogeschool in het algemeen. Door zowel docenten als studenten aan het woord te laten, komen de positieve opmerkingen zeer overtuigend over. Zowel deskundigen op het gebied van Commerciële Economie als de studenten zelf zijn immers zeer positief over de opleiding en de Hogeschool.

Bedrijfsfilm Chassé Cinema – Breda

Deze bedrijfsfilm dient om mensen te laten zien waarom ze naar Chassé Cinema moeten gaan. De uitgebreide filmcollectie van de bioscoop wordt toegelicht door de voice-over, en de sfeer wordt door middel van videobeelden op de kijker overgebracht. Ook wordt de uitgebreide service die de bioscoop geeft in beeld gebracht. Zo worden de sterke punten van de bioscoop goed uitgelicht, wat belangrijk is voor een goede bedrijfsfilm.