header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Delft

Een bedrijfsfilm is ook voor uw bedrijf in Delft heel belangrijk. Het geeft potentiële klanten een zonneklaar beeld van uw bedrijf en het gezicht erachter. Doordat uw bedrijfsfilm niet lang duurt kunnen toekomstige klanten snel zien waar uw bedrijf uit Delft voor staat, en waarom ze juist uw bedrijf moeten inschakelen in plaats dat van de concurrent. In een paar minuten overtuigt u mogelijke klanten van de kracht van uw bedrijf.
Professionele hulp is onmisbaar bij het maken van uw bedrijfsfilm. Bij kortebedrijfsfilm.nl bieden wij u die hulp. Wanneer u ons inschrijfformulier heeft ingevuld, zorgen wij dat dat we binnen 24 uur contact met u opnemen. We spreken dan met u af wanneer onze regisseur bij u in Delft langskomt. Op die dag spreekt de regisseur met u door wat uw wensen aan uw bedrijfsfilm zijn wat betreft de inhoud en vormgeving. Ook maakt u samen een afspraak over de dag waarop ons opnameteam bij u in Delft kan langskomen. Nadat de opnames gemaakt zijn, zal ons montageteam de bedrijfsfilm in elkaar zetten. Ook zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsfilm online komt te staan, zodat deze bekeken kan worden door potentiële klanten.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Delft

Bedrijfsfilm Ekoplaza – Delft

De bedrijfsfilm van Ekoplaza in Delft is gemaakt in de winkel. Dat zorgt ervoor dat mensen zien dat er meer mensen zijn die naar de winkel gaan. Uit onderzoeken blijkt het feit dat mensen weten wat anderen doen, overtuigend werkt voor het eigen gedrag van mensen. Ze willen graag bevestiging dat wat ze doen goed is, een daarom laten ze zich (onbewust) beïnvloeden door andere mensen. Het is dus een slimme zet van Ekoplaza om de bedrijfsfilm in de winkel op te nemen, tijdens openingstijd.
Een ander sterk punt van de bedrijfsfilm is dat Ekoplaza ervoor gekozen heeft om niet alleen haar eigen medewerkers, maar ook enthousiaste klanten aan het woord te laten. Hierdoor kan de kijker er zeker van zijn dat de lovende woorden niet slechts zijn om de winkel populairder te maken onder het publiek, maar dat ze ook daadwerkelijk op waarheid berusten. Immers: wat hebben de klanten er voor een baat bij dat een winkel meer publiek trekt? De toevoeging van de reacties van diverse enthousiaste klanten aan de bedrijfsfilm, maakt dat het bedrijf vertrouwelijker overkomt op de kijker van de bedrijfsfilm.

Bedrijfsfilm De Tandartsengroep – Delft

In deze bedrijfsfilm van de Tandartsengroep in Delft is ervoor gekozen om alledaagse situaties in de bedrijfsfilm op te nemen. Dat is slim: potentiële tandarts-patiënten zien dat de samenwerking en service binnen de praktijk zeer goed is en dat zou ze kunnen overhalen om ook patiënt te worden bij de Tandartsengroep.
Wel jammer is dat in deze bedrijfsfilm geen commentaar van een van de medewerkers of patiënten is opgenomen. Dat zou de bedrijfsfilm nog levendiger maken. Bij Kortebedrijfsfilm.nl zullen we hier aandacht aan schenken. We nemen alle opties in overweging om uw bedrijfsfilm zo levendig en overtuigend mogelijk te maken.

Bedrijfsfilm De Meeuw Bouwsystemen – TU Delft

Deze bedrijfsfilm laat een bouwproject zien van De Meeuw Bouwsystemen in opdracht van de TU Delft. De bedrijfsfilm begint met een snel overzicht van de werkzaamheden. Vervolgens licht een afgevaardigde van de TU Delft toe waar het gebouw voor gebruikt zal worden en aan welke specificaties het gebouw voldoet. Tot slot vertellen verschillende mensen van de TU Delft dat ze heel tevreden zijn met de werkzaamheden van De Meeuw Bouwsystemen en wordt een sfeerimpressie vertoond van het voltooide gebouw.