header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Den Bosch

Wilt u professionele hulp bij het maken van uw bedrijfsfilm voor uw bedrijf in Den Bosch? Dan kunnen wij u verder helpen. Met een enthousiast team van professionals maken wij graag een korte bedrijfsfilm voor uw bedrijf uit Den Bosch. Met een bedrijfsfilm kunt u aan toekomstige klanten laten zien waar uw bedrijf voor staat. In korte tijd zullen ze een duidelijk beeld van uw bedrijf krijgen. Zo komen ze snel te weten waarom ze juist uw bedrijf moeten inschakelen.

Als u ervoor kiest om onze professionele hulp in te schakelen bij het maken van uw bedrijfsfilm, hoeft u alleen ons inschrijfformulier in te vullen. Zodra wij deze hebben ontvangen, zullen we binnen 1 werkdag telefonisch contact met u opnemen. U kunt dan de dag aangeven waarop u wenst dat onze regisseur bij u langskomt. Op die dag zal de regisseur met u doorspreken wat uw eisen aan de bedrijfsfilm zijn: welke inhoud u wenst en wat de vormgeving moet zijn. Tevens zult u met de regisseur afspreken wanneer de opnames gemaakt worden bij u in Den Bosch. Als deze opnames gemaakt zijn, zullen wij ons montageteam inschakelen voor de montage van de beelden tot een bedrijfsfilm. Tot slot zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsfilm online komt te staan.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Den Bosch

Bedrijfsfilm Beursvloer – Den Bosch

Deze bedrijfsfilm wekt meteen een sfeer op waardoor de kijker geboeid blijft. Vervolgens geeft een stem een heldere toelichting. Ook is de informatie die de kijker van de bedrijfsfilm nodig heeft heel duidelijk in beeld gebracht. Na het zien van deze bedrijfsfilm weet de kijker meteen wat er van hem of haar verwacht wordt en van wie de bedrijfsfilm afkomstig is en dat is heel belangrijk bij een bedrijfsfilm.

Cityfilm 's-Hertogenbosch – Den Bosch

Deze lange 'bedrijfsfilm' van de stad Den Bosch laat de internationale gasten in 20 minuten tijd zien wat ze kunnen verwachten van de stad. De toeristische hoogtepunten worden getoond door twee verschillende mensen, waardoor de bedrijfsfilm levendig blijft. De twee mensen worden afgewisseld met een voice-over, die de kijker achtergrondinformatie geeft over de stad. Doordat de film zo lang duurt, kunnen de hoogtepunten uitgebreid getoond worden. Voor iemand die nog niets van Den Bosch af weet verveelt de bedrijfsfilm niet en blijft deze zeer interessant. Na het zien van deze bedrijfsfilm weten toeristen precies wat de leukste plekjes van Den Bosch zijn.

Bedrijfsfilm Peugeotdealer Nefkens – Den Bosch

Deze bedrijfsfilm van Nefkens uit Den Bosch toont duidelijk wat de dagelijkse werkzaamheden zijn van het bedrijf. Ook de klantgerichtheid en service blijkt uit de bedrijfsfilm. Wat wel mist in deze bedrijfsfilm is wat commentaar van personeel en/of klanten. Als dit wel was toegevoegd aan de bedrijfsfilm, blijft deze wat langer interessant om naar te kijken voor toekomstige klanten. Ook zal uit dat commentaar nog meer blijken hoe klantgericht het bedrijf is en wat de service is die ze bieden.
Bij Kortebedrijfsfilm.nl bieden we u de mogelijkheid om ervoor te kiezen om wel (gesproken) tekst toe te voegen aan uw bedrijfsfilm. Als u onze hulp inschakelt bij het maken van uw bedrijfsfilm, kunt u helemaal zelf bepalen hoe u uw bedrijfsfilm eruit wilt laten zien. Onze regisseur zal u zijn professionele advies geven, maar u maakt de uiteindelijke beslissing.