header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Den Haag

Een korte, bondige maar vooral ook pakkende bedrijfsfilm is belangrijk voor uw bedrijf. Dankzij zo'n promotiefilm kunt u zich goed profileren op internet. Potentiële klanten die op zoek zijn naar een bedrijf in Den Haag komen snel te weten waar uw bedrijf voor staat en wat het gezicht achter uw bedrijf is. Door de bedrijfsfilm ontdekken ze snel waarom het juist úw bedrijf is dat ze moeten inschakelen, en niet dat van de concurrent.
Als u ervoor kiest om een bedrijfsfilm te laten maken voor uw bedrijf in Den Haag, kunt u zich inschrijven op deze site. Zodra u het inschrijfformulier hebt ingevuld en opgestuurd, nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met u op. Samen met u maken we een afspraak over de datum waarop onze regisseur langs zal komen voor een brainstorm over de inhoud en vormgeving van de film. Tenslotte wordt de film opgenomen, gemonteerd en online gezet.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Den Haag

City Mondial – Een kleurrijk Den Haag

Deze bedrijfsfilm bevat een korte maar hele duidelijke sfeerimpressie van de mooie stad Den Haag. De bedrijfsfilm is gemaakt in opdracht van City Mondial. Zij wilden dat het kleurrijke en mondiale karakter van Den Haag goed in de bedrijfsfilm naar voren zou komen. Door een doodgewoon, individueel persoon te volgen, is ervoor gezorgd dat de kijker zich kan identificeren met de hoofdpersoon.

Gemeente Den Haag – Den Haag Filmstad

Deze film dient als promotiefilm voor Den Haag als filmstad. Door verschillende film- en televisiebeelden te tonen die in Den Haag zijn opgenomen, laat het filmpje aan de kijker zien dat Den Haag een echte filmstad met karakter is. De 'vlekken' die als mysterieus effect dienen in deze bedrijfsfilm waren misschien niet zo'n slimme keus. De beelden worden er erg onduidelijk door.

Promotiefilm Reddingsbrigade – Den Haag

Dit filmpje dient ter promotie van de HVRB, de Haagse vrijwillige reddingsbrigade. Middels deze promotiefilm willen ze zorgen dat meer mensen zich bij hun aansluiten. Het sterke aan de promotiefilm is dat ze duidelijk laten zien wat het is om lid van de reddingsbrigade te zijn: ze laten zien hoe een reddingsactie in z'n werk gaat. Waarschijnlijk was de promotiefilm nog overtuigender geweest als ze de spreker in beeld hadden gebracht, en als die spreker iemand van de reddingsbrigade zou zijn. Dat gedeelte is in deze promotiefilm nog een beetje afstandelijk. Bij Kortebedrijfsfilm.nl zorgen wij ervoor dat er goed over dit soort beslissingen nagedacht wordt. Alles gaat in overleg met u, maar u krijgt tips van een professionele regisseur met kijk op dit soort zaken.