header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Deventer

Heeft u een bedrijf in Deventer dat nog niet beschikt over een korte bedrijfsfilm? Wij van kortebedrijfsfilm.nl kunnen daar verandering in brengen. Met ons team van enthousiaste professionals stellen wij een korte bedrijfsfilm voor uw bedrijf uit Deventer samen. De voordelen van zo'n bedrijfsfilm zijn dat mogelijke toekomstige klanten snel te zien krijgen waar uw bedrijf voor staat, en wat het gezicht achter uw bedrijf is. Zo krijgen ze in korte tijd een beeld van uw bedrijf en zullen ze overtuigd raken van het feit dat ze uw bedrijf in moeten schakelen voor een bepaalde klus.
Als u ervoor kiest om ons team in te schakelen voor het maken van uw bedrijfsfilm, hoeft u in eerste instantie alleen ons inschrijfformulier in te vullen. Zodra wij deze ontvangen hebben, nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met u op. Samen spreken we dan een datum af waarom onze regisseur bij u in Deventer langskomt. Hij zal met u doorspreken wat u verwacht van de inhoud en vormgeving van de bedrijfsfilm, en zal ook zijn professionele advies geven. Tevens spreekt u samen met hem een datum af waarop de opnames kunnen worden gedaan bij uw bedrijf in Deventer. Zodra deze opnames zijn gedaan, worden de beelden naar ons montageteam gebracht. Zij zorgen ervoor dat uw bedrijfsfilm in elkaar en online gezet wordt.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Deventer

Bedrijfsfilm Araprint Textieldrukkerij – Deventer

Deze vrij uitgebreide bedrijfsfilm van Araprint laat u zien hoe de verschillende drukprocessen bij Araprint in zijn werk gaan. Alle processen worden uitgebreid gefilmd, waardoor Araprint het vertrouwen van de kijker wint. De kijker kan er namelijk zeker van zijn dat zijn of haar kledingstukken met zorg behandeld worden bij Araprint. Ook wordt duidelijk gemaakt dat Araprint niet slechts in één bepaald drukwerk gespecialiseerd is, maar kennis heeft op verschillende gebieden van de textieldrukkerij. Doordat Araprint alle sterke punten van het bedrijf zo duidelijk belicht, komt het bedrijf goed naar voren in deze bedrijfsfilm.

Bedrijfsfilm Diebels Relatiegeschenken – Deventer

Diebels Relatiegeschenken heeft een zeer enthousiaste, persoonlijke bedrijfsfilm. Door de jongedame die u hartelijk verwelkomt aan het begin van de bedrijfsfilm en het vrolijke muziekje op de achtergrond, is het leuk om de bedrijfsfilm te bekijken. Ook de verschillende dagelijkse anekdotes die in de bedrijfsfilm voorkomen, zorgen ervoor dat het geheel zeer persoonlijk en herkenbaar is.
Naast de enthousiaste en persoonlijke uitstraling van de bedrijfsfilm, is de inhoud ook zeer goed in beeld gebracht. Het uitgebreide assortiment van Diebels Relatiegeschenken komt duidelijk aan bod, wat de kijker het idee geeft dat elk denkbaar relatiegeschenk verkrijgbaar is bij Diebels.