header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Dordrecht

Wilt u graag een bedrijfsfilm voor uw bedrijf uit Dordrecht, maar wilt u daar wel professionele hulp bij? In dat geval bent u bij kortebedrijfsfilm.nl/dordrecht precies aan het goede adres. Met ons enthousiaste team stellen wij graag een bedrijfsfilm voor u samen. Een bedrijfsfilm heeft veel voordelen. Uw klanten krijgen door naar uw korte bedrijfsfilm te kijken snel een zonneklaar beeld van uw bedrijf en haar medewerkers. Ook kunt u in korte tijd duidelijk laten zien waar uw bedrijf voor staat. Zo kunt u uw bedrijf uit Dordrecht op een unieke manier profileren op internet.
Als u besluit de professionele hulp van Kortebedrijfsfilm.nl in te schakelen voor uw bedrijf uit Dordrecht, moet u eerst ons inschrijfformulier invullen. Zodra wij deze hebben ontvangen, zullen we u binnen 24 uur opbellen. We spreken dan telefonisch met u af wanneer onze regisseur bij u in Dordrecht langs zal komen. De regisseur spreekt op de afgesproken dag met u door wat er in uw bedrijfsfilm zal komen. U kunt precies aangeven wat uw wensen zijn op het gebied van de inhoud en uitstraling van uw bedrijfsfilm. Ook spreekt de regisseur met u af wanneer het opnameteam naar Dordrecht kan komen om opnames te maken van uw bedrijf. Als deze opnames gemaakt zijn, zullen de beelden door ons gemonteerd worden. Ten slotte zullen we de bedrijfsfilm voor u online zetten.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Dordrecht

Bedrijfsfilm Koninklijke Van der Wees – Dordrecht

Deze bedrijfsfilm van Koninklijke Van der Wees uit Dordrecht vertelt u precies waar het bedrijf voor staat. Terwijl beelden worden getoond van de werkzaamheden die dagelijks plaatsvinden binnen het bedrijf, vertelt een voice-over u waar het bedrijf voor staat en waar het bedrijf in gespecialiseerd is. Dankzij de duidelijk bewegende beelden en de voice-over die een duidelijk verhaal vertelt, weet de kijker na het zien van de bedrijfsfilm precies wat hij of zij van Koninklijke Van der Wees kan verwachten.

Bedrijfsfilm Tandartsenpraktijk Bambodino – Dordrecht

Deze bedrijfsfilm van Tandartsenpraktijk Bambodino, een praktijk die erop gericht is dat kinderen met een prettig gevoel naar de tandarts gaan, laat duidelijk zien dat de praktijk gemaakt is voor kinderen. Door beelden te tonen waarin kinderen te zien zijn die lachen en vrolijk spelen, wordt het imago van de tandartsenpraktijk goed naar voren gebracht.
Ook de gebitsbehandeling bij kinderen wordt vertoond in de bedrijfsfilm. De voice-over vertelt waarom kinderen een speciale behandeling zouden moeten krijgen bij de tandarts. Op de achtergrond hoort en ziet de kijker dat een tandarts een kind gaat behandelen. Het kind lijkt er plezier in te hebben en dat benadrukt nog weer eens het imago van het bedrijf.

Bedrijfsfilm Kemper en Van Twist Diesel – Dordrecht

De bedrijfsfilm van Kemper en Van Twist is door de manier van filmen, achtergrondmuziek en de montage een hele interessante bedrijfsfilm om te bekijken. Toch ontbreekt er wel iets aan deze bedrijfsfilm: commentaar, hetzij gesproken, hetzij geschreven. Doordat er af en toe slechts losse woorden gebruikt worden in de bedrijfsfilm, wordt nog niet helemaal duidelijk waar het bedrijf voor staat en wat precies de werkzaamheden zijn. De kijker kan er waarschijnlijk wel naar gissen, maar door commentaar in de bedrijfsfilm op te nemen wordt de bedrijfsfilm een stuk persoonlijker. Dat maakt dat een potentiële klant sneller geneigd is om een bedrijf in te schakelen voor een bepaalde klus.