header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Ede

Voor uw bedrijf in Ede kunnen wij van kortebedrijfsfilm.nl een korte, duidelijke bedrijfsfilm in elkaar zetten. De voordelen van een bedrijfsfilm zijn zeer groot. Potentiële klanten zullen in zeer korte tijd een zonneklaar beeld van uw bedrijf krijgen. Ze zullen na het zien van uw bedrijfsfilm begrijpen dat uw bedrijf zeer geschikt is om een bepaalde klus te klaren. Ook hebt u met een korte bedrijfsfilm de mogelijkheid uw bedrijf te profileren op internet. U laat uw klanten zien wat er precies gebeurt bij uw bedrijf, dat zorgt ervoor dat uw bedrijf een stuk persoonlijker overkomt op internet.
Als u besluit dat u onze professionele hulp in wilt schakelen, hoeft u alleen het inschrijfformulier in te vullen. We nemen binnen 24 uur nadat we uw inschrijving hebben ontvangen telefonisch contact met u op. Tijdens dit belcontact spreken we met u af wanneer onze regisseur langs kan komen om de eerste afspraken te maken. Dit zijn afspraken over de inhoud en de vormgeving van uw bedrijfsfilm, en een afspraak met betrekking tot de dag waarop de opnames gemaakt worden. Als die opnames gemaakt zijn worden de beelden door ons in elkaar gezet en vervolgens wordt de hele film online gezet.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Ede

Bedrijfsfilm Ham Staalconstructie en Plaatwerk – Ede

Deze bedrijfsfilm is gemaakt voor een bedrijf dat staalconstructies en plaatwerk levert. Twee belangrijke componenten van een bedrijfsfilm missen echter in deze bedrijfsfilm: gesproken tekst en bewegende beelden. Daardoor merkt u dat de bedrijfsfilm heel afstandelijk overkomt. Dat is jammer, want een bedrijfsfilm is juist zo geschikt om uw bedrijf persoonlijk en vertrouwelijk over te laten komen op internet. Bij Kortebedrijfsfilm.nl zullen we uw bedrijfsfilm dan ook anders aanpakken. Wij zorgen ervoor dat er bewegende beelden en gesproken tekst in uw bedrijfsfilm voorkomen, zodat uw bedrijfsfilm zeer persoonlijk over zal komen op de kijker.

Bedrijfsfilm Vaarkamp BV – Ede

Deze bedrijfsfilm van Vaarkamp BV uit Ede geeft u een goede sfeerimpressie van wat er op de werkvloer gebeurt. Ook zorgen de goed gemonteerde beelden en het rustgevende muziekje ervoor dat het bedrijf zeer professioneel overkomt. Toch mist er iets in deze bedrijfsfilm en dat is tekst, hetzij geschreven, hetzij gesproken. Als de makers van deze bedrijfsfilm ervoor hadden gekozen tekst toe te voegen, hadden zij ervoor gezorgd dat de kijker sneller een idee heeft van waar het bedrijf voor staat en wat het bedrijf doet. Daar moet nu naar gegist worden. Het onderschrift op YouTube geeft wel duidelijkheid, maar dat onderschrift staat niet op andere plekken op internet waar de bedrijfsfilm komt te staan. Het is dus (vaak) goed om tekst op te nemen in uw bedrijfsfilm, omdat u op die manier mensen helpt met het beter begrijpen van uw bedrijf en bedrijfsfilm.

Bedrijfsfilm B&M Koeriers – Ede

Uit de bedrijfsfilm van B&M koeriers wordt meteen van alles duidelijk. Allereerst weten mensen meteen waar het bedrijf te vinden is: de voice-over vertelt het adres van het bedrijf. Ook vertelt de voice-over waar het bedrijf zich zoal mee bezig houdt. Tegelijkertijd worden op de achtergrond beelden getoond van de werkzaamheden van de verschillende werkzaamheden. Ook is na het zien van de bedrijfsfilm duidelijk dat B&M koeriers zeer milieuvriendelijk rijdt. Het goede aan deze bedrijfsfilm is dat een potentiële klant precies weet waar hij of zij aan toe is als ze deze bedrijfsfilm heeft gekeken. Alles wordt heel erg duidelijk in beeld gebracht en toegelicht.