header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Eindhoven

Bij Kortebedrijfsfilm.nl kunt u terecht voor professionele hulp bij het maken van een bedrijfsfilm voor uw bedrijf in Eindhoven. Een bedrijfsfilm kent vele voordelen voor uw bedrijf. Ten eerste geeft u uw klanten op een unieke manier een indruk van uw bedrijf en haar medewerkers. Ook als uw bedrijf fundamentele veranderingen heeft doorgevoerd waarvan u wilt dat mensen het weten, is het goed om die informatie met een bedrijfsfilm naar buiten te brengen. Een online bedrijfsfilm heeft een zeer groot bereik en laat in korte tijd een blijvende indruk achter.

Als u besluit om professionele hulp in te schakelen voor uw bedrijfsfilm, kunt u ons inschrijfformulier invullen. Zodra wij deze hebben ontvangen zullen we telefonisch contact met u opnemen. Samen met u spreken we af wanneer onze regisseur bij u in Eindhoven langs kan komen. Op die dag zal de regisseur met u doorspreken hoe uw bedrijfsfilm eruit zal komen te zien. U kunt uw wensen doorgeven, bijvoorbeeld met betrekking tot de inhoud en vormgeving. Ook spreekt u met de regisseur af wanneer de opnames voor de bedrijfsfilm gemaakt kunnen worden. Als deze gemaakt zijn, hoeft de bedrijfsfilm enkel nog gemonteerd en online gezet te worden. Ook daar zorgen wij voor.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Eindhoven

Bedrijfsfilm Gele Kegels – Eindhoven


Deze bedrijfsfilm van Gele Kegels Eindhoven geeft u een duidelijke indruk van het bedrijf. Doordat de voice-over later nog in beeld wordt gebracht, komt de film persoonlijker over. Ook de afwisseling tussen voice-over en een spreker in beeld werkt goed. De reserveringsmedewerker geeft u een digitale rondleiding door het pand, waardoor de sfeer en uitstraling goed aan u getoond wordt. Ook vertelt ze over alle gemakken waarin het pand is voorzien. Dit is belangrijke informatie voor iemand die besluit een van de dertien zalen te willen huren.

Bedrijfsfilm WRKSHOP Workshops & Citygames – Eindhoven

Deze bedrijfsfilm maakt enkel gebruik van foto's. Daardoor wordt niet het effect bereikt dat wel bereikt zou worden als gebruik was gemaakt van videobeelden. Door videobeelden en gesproken tekst toe te voegen, komt een bedrijfsfilm persoonlijker over. Bij Kortebedrijfsfilm.nl maken we wel gebruik van bewegende beelden. Ons opnameteam (bestaande uit professionals) zal naar uw bedrijf komen om daar opnames te maken. U geeft de kijker van de bedrijfsfilm dus echt een kijkje in de keuken van uw bedrijf. Daardoor laat u zien dat u niets te verbergen heeft en zult u snel het vertrouwen van de kijker winnen.