header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Enschede

Een bedrijfsfilm is een groot goed voor uw bedrijf in Enschede. Met een bedrijfsfilm kunt u potentiële klanten duidelijk informeren over het reilen en zeilen binnen uw bedrijf. Hiermee wekt u het vertrouwen van de klant: doordat ze weten wat er in uw bedrijf speelt, komt uw bedrijf een stuk persoonlijker over. Daarnaast is een bedrijfsfilm de uitgewezen manier om uw klanten op de hoogte te brengen met grote veranderingen die met uw bedrijf te maken hebben. U zult een groot publiek op een effectieve manier bereiken.

Bent u overtuigd van de kracht van een korte bedrijfsfilm voor uw bedrijf uit Enschede, en kunt u wel wat professionele hulp gebruiken bij de productie van de bedrijfsfilm? Dan kunnen wij u verder helpen. In eerste instantie hoeft u alleen ons inschrijfformulier in te vullen. Zodra deze bij ons binnen is, zullen we binnen 24 uur contact met u opnemen om een afspraak tussen u en onze regisseur te plannen. Hij zal langskomen bij uw bedrijf in Enschede. Samen met hem kunt u doorspreken wat u verwacht van uw bedrijfsfilm, en wat de sfeer moet zijn die uw bedrijfsfilm uitdraagt. Ook spreekt u af op welke datum ons opnameteam langskomt om opnames te maken. Wanneer deze opnames gemaakt zijn, zullen wij ervoor zorgen dat uw bedrijfsfilm gemonteerd en online gezet wordt.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Enschede

Bedrijfsfilm Verscentrum Huuskes – Enschede


Zoals u kunt zien, heeft Verscentrum Huuskes uit Enschede ervoor gekozen om haar bedrijfsfilm in het Nederlands en in het Duits te maken. Dat is slim, aangezien het bedrijf aan de grens met onze oosterburen gelegen is. Op deze manier wordt het internationale karakter van het bedrijf benadrukt.
Ook blijkt uit de bedrijfsfilm van Huuskes duidelijk dat al hun producten vers en met zorg bereid zijn. Er komt veel mankracht bij kijken om de producten zo vers mogelijk te bereiden en dat blijkt ook wel uit de bedrijfsfilm. De verschillende producten en werkzaamheden worden mooi in beeld gebracht en de kijker krijgt letterlijke een 'kijkje in de keuken' van het bedrijf. De bedrijfsfilm van Huuskes is een goed voorbeeld van hoe een bedrijfsfilm in elkaar zou moeten zitten.

Bedrijfsfilm Solmates – Enschede

In de bedrijfsfilm van het bedrijf Solmates uit Enschede komt een medewerker van het bedrijf aan het woord. Hij legt in 'gewone mensentaal' uit wat het bedrijf precies doet, hij laat het vakjargon achterwege. Dat is slim want op deze manier bereikt het bedrijf niet alleen bedrijven en personen die al in chips en elektronica gespecialiseerd zijn, maar ook bedrijven en personen die daar nog niks vanaf weten.
Ook blijkt uit de bedrijfsfilm wat het bedrijf uniek maakt. Op deze manier weten potentiële klanten precies waarom ze nou juist Solmates moeten inschakelen, en niet een concurrerend bedrijf.

Bedrijfsfilm Magna Carta – Universiteit Twente, Enschede

Het bedrijf Magna Carta heeft ervoor gekozen om in haar bedrijfsfilm haar tevreden klanten aan het woord te laten. Een slimme zet, want uit het enthousiasme van de spreker (een afgevaardigde van de Universiteit Twente) blijkt dat de universiteit zeer tevreden is met het systeem. Het gemak waarmee de spreker aan de kijker uitlegt hoe het systeem werkt, toont aan dat het een systeem is dat makkelijk in gebruik en makkelijk te begrijpen is. Twee eigenschappen die zeer belangrijk zijn voor potentiële instellingen die ook van plan zijn in zee te gaan met Magna Carta.