header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Groningen

Een bedrijfsfilm kent vele voordelen voor uw bedrijf uit Groningen. Met een bedrijfsfilm kunt u in korte tijd aan uw potentiële klanten laten zien waarom het uw bedrijf is dat ze moeten inschakelen voor een bepaalde klus. Ook wekt u met een bedrijfsfilm het vertrouwen van uw klanten. Immers, met een bedrijfsfilm laat u zien wat er op de werkvloer gebeurt. Daardoor komt uw bedrijf persoonlijker over op internet. Tevens is een bedrijfsfilm een effectieve manier om belangrijke wijzigingen binnen uw bedrijf uit Groningen door te geven aan uw klanten of andere geïnteresseerden.

Bent u overtuigd van de kracht van een bedrijfsfilm? Schakel dan Kortebedrijfsfilm.nl in voor professionele hulp bij de productie ervan. Vul snel ons inschrijfformulier in en wij zullen binnen 24 uur na ontvangst telefonisch contact met u opnemen. Samen met u maken we een afspraak over de datum waarop onze regisseur langs zal komen. Hij zal met u doorspreken wat de inhoud en vormgeving van uw bedrijfsfilm wordt. Daarnaast spreekt hij met u af wanneer het opnameteam bij u in Groningen langs kan komen. Als de opnames gemaakt zijn, zal ons opnameteam de losse beelden monteren. Uiteindelijk zorgen wij dat de bedrijfsfilm na uw goedkeuring online komt te staan. Vanaf dat moment is de bedrijfsfilm voor iedereen te zien.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Groningen

Bedrijfsfilm Sportmaat Zuiderdiep – Groningen

Het grote gebrek aan deze bedrijfsfilm is het feit dat er beelden gebruikt zijn die heel snel bewegen. Hierdoor is het voor de kijker moeilijk om de aandacht vast te houden. Bovendien zorgen de snelle beelden ervoor dat de kijker nauwelijks tijd heeft de indrukken die hij of zij tijdens de bedrijfsfilm opdoen, te verwerken. Dat is wel heel belangrijk voor een bedrijfsfilm. Als de kijker de kans krijgt zijn of haar indrukken te verwerken, zal hij of zij de beelden beter onthouden. Dat is precies het effect dat u als bedrijf met een bedrijfsfilm wilt bereiken. Bij Kortebedrijfsfilm.nl zullen we hier dan ook zeker aandacht aan besteden.

Bedrijfsfilm DUO – Groningen

Deze bedrijfsfilm van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) laat zien hoe gemakkelijk het is om de website van de DUO te bedienen. Door scholieren en studenten te laten figureren in de bedrijfsfilm, wordt de doelgroep op een effectieve manier bereikt. Gebruikers van de website, studenten voornamelijk, zullen zichzelf in de figuranten herkennen. Wat wel jammer is aan deze bedrijfsfilm, is het gebrek aan geluid. Daardoor komt de bedrijfsfilm saaier over dan deze in werkelijkheid is, want de videobeelden zijn wel heel goed gekozen.

Promotiefilm IRTV – Groningen

Deze bedrijfsfilm is van IRTV. IRTV is een bedrijf dat graag de uitzendlicentie binnen de provincie Groningen wil bemachtigen. Momenteel is deze in handen van RTV Noord. Met deze bedrijfsfilm wil IRTV waarschijnlijk laten zien dat zij voor iedereen is: oud of jong, klein of groot. Dat doet ze door heel veel verschillende mensen in beeld te brengen. Bij deze bedrijfsfilm ontbreekt het een beetje aan tekst, geschreven of gesproken. Door tekst toe te voegen had IRTV haar bedoeling met de bedrijfsfilm duidelijker kunnen maken. Nu moet de kijker te veel raden naar de betekenis van de bedrijfsfilm.
Bij Kortebedrijfsfilm zullen we al deze overwegingen meenemen om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Onze professionele regisseur zal u tips geven. Uiteraard beslist u uiteindelijk hoe het resultaat eruit zal komen te zien.