header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Haarlem

Uw bedrijf heeft er veel belang bij als er een korte maar krachtige bedrijfsfilm over het bedrijf op internet staat. Als personen of bedrijven die op zoek zijn naar een bedrijf in Haarlem deze bedrijfsfilm te zien krijgen, zullen ze in korte tijd een goed beeld van uw bedrijf krijgen. U kunt middels deze bedrijfsfilm de sterke punten van uw bedrijf dus duidelijk naar voren brengen. Zo zult u op een relatief makkelijke manier potentiële klanten overtuigen om uw bedrijf in te schakelen.
Wanneer u beslist dat u een bedrijfsfilm voor uw bedrijf in Haarlem wilt laten maken, kunt u bij ons het inschrijfformulier invullen. Als we deze hebben ontvangen zullen we binnen 24 uur telefonisch contact met u opnemen. We maken dan een afspraak waarin we bepalen wanneer de regisseur voor de bedrijfsfilm bij u in Haarlem langskomt. Hij zal samen met u nagaan wat de inhoud en de vormgeving van uw bedrijfsfilm moet worden. Als dat allemaal vaststaat, kunnen de opnames beginnen. Daarna hoeft de bedrijfsfilm alleen nog gemonteerd te worden en dan kan hij online worden gezet.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Haarlem

Bouw van nieuwbouwwoningen Kampervest – Haarlem

In Haarlem werden in het begin van 2012 nieuwbouwwoningen gebouwd in de wijk Kampervest. Middels deze bedrijfsfilm wilde de gemeente Haarlem haar burgers op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de bouw. Ook wilde ze proberen duidelijk te maken wat het resultaat moest worden van de bouwwerkzaamheden. Dat alles is met deze bedrijfsfilm gelukt. Door de enthousiaste projectleider aan het woord te laten, wordt de boodschap helder en duidelijk overgebracht.

Bedrijfsfilm ITNL Solutions – Haarlem

In deze bedrijfsfilm komen de missie en visie van ITNL Solutions uit Haarlem goed naar voren. Door verschillende mensen aan het woord te laten, wordt de bedrijfsfilm wat makkelijker te volgen. In de interview met de accountmanager en directeur van ITNL worden de vragen gesteld die een potentiële klant zelf ook zou kunnen hebben. In dit geval is de bedrijfsfilm dus meteen een speciale manier om veelgestelde vragen te beantwoorden. Wel zitten er af en toe nietszeggende beelden in de bedrijfsfilm. Een shot van een toetsenbord of muis had er net zo goed weggelaten kunnen worden. Ook duurt de bedrijfsfilm vrij lang. Deze is dus gemaakt voor mensen die meer tijd hebben.

Bedrijfsfilm Esther's Bruidsshop – Haarlem

Deze bedrijfsfilm is gemaakt voor Esther's Bruidsshop in Haarlem. Doordat er geen gesproken tekst bij de bedrijfsfilm zit, gaat deze snel vervelen. Ook ontbreken de bewegende beelden bij deze bedrijfsfilm. Kortebedrijfsfilm.nl kan dit beslist beter.
Doordat wij naar uw bedrijf in Haarlem komen, kunnen we opnames maken van uw bedrijf. Kijkers naar de bedrijfsfilm krijgen dan een impressie van wat er op de werkvloer gebeurt, en dat is precies de bedoeling. Zo toont u aan dat u niets te verbergen heeft en dat wekt vertrouwen van de kijker. U maakt de bedrijfsfilm interessant door enthousiast in beeld te komen en te vertellen waar uw bedrijf voor staat. Als u zelf enthousiast bent, wordt de potentiële klant vanzelf ook enthousiast.