header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Instructiefilm

Een instructiefilm kan ernstige schade voorkomen, levens redden, de helpdesk bereikbaar houden of u helpen bij het informeren van uw personeel of uw klanten en bezoekers. U kunt bijvoorbeeld uw medewerkers bijscholen of trainen. Daarnaast kunt u de gebruikers van uw producten informeren en trainen zodat zij uw product optimaal gebruiken. Deze service naar uw klanten toe kan er voor zorgen dat zij het product kunnen gebruiken zonder negatieve informatie die onstaat door verkeerd gebruik. Een instructiefilm kan dure instruteurs en boeken vervangen en op een eenvoudige wijze duidelijk maken hoe een product of service werkt.

 Het doel van een instructie is het verhelderen van een boodschap, het is dan ook erg belangrijk dat een instructiefilm duidelijk is. De boodschap moet overgebracht worden in duidelijke en begrijpelijke taal, er zullen passende beelden, doeltreffende illustraties en prettige voice-overs toegepast moeten worden. Alleen op die manier kan een instructiefilm een boodschap beter over laten komen.

Wij kunnen voor u een instructiefilm produceren die voldoet aan al uw eisen en die uw boodschap duidelijk over laat komen.

Wilt u een instructiefilm laten maken? Dien dan nu een aanvraag in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.