header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Leeuwarden

Uw bedrijf uit Leeuwarden heeft veel baat bij een goede bedrijfsfilm. Door middel van een bedrijfsfilm kan uw bedrijf zich op een unieke manier profileren op internet. Internet is een vrij onpersoonlijk medium, maar door een bedrijfsfilm aan uw website toe te voegen krijgt een potentiële klant toch een goed en duidelijk beeld van wat er zoal binnen uw bedrijf gebeurt. Op deze manier wekt u het vertrouwen van uw toekomstige en huidige klanten. Ook is een bedrijfsfilm de uitgewezen manier om mensen op de hoogte te brengen van fundamentele veranderingen binnen uw bedrijf, bijvoorbeeld een fusie of een nieuw beleid.

Wilt u graag een bedrijfsfilm voor uw bedrijf in Leeuwarden, en wilt u daarbij hulp van professionals? Dan kunt u zich inschrijven op deze website. Zodra wij uw inschrijving hebben ontvangen, nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact met u op. U kunt dan aangeven op welke datum onze regisseur bij u in Leeuwarden langs kan komen. Hij zal met u de mogelijkheden van de inhoud en vormgeving van uw bedrijfsfilm doorspreken. U kunt aangeven wat uw wensen zijn en wanneer wij langs kunnen komen om de opnames te maken. Als de opnames gemaakt zijn hoeven de beelden enkel nog gemonteerd te worden en ten slotte moet de bedrijfsfilm online gezet worden. Daar zorgen wij allemaal voor.

Voorbeelden van bedrijsfilms in Leeuwarden

Bedrijfsfilm Auto Bourguignon – Leeuwarden

Autobedrijf Bourguignon is niet alleen actief in Leeuwarden, maar ook in Dokkum. In deze bedrijfsfilm worden de verschillende modellen van verschillende merken duidelijk getoond. Ook laat de bedrijfsfilm beelden zien van de service die verleend wordt door het autobedrijf.
De geschreven tekst die onder de beelden getoond wordt vertelt de kijker kort maar krachtig wat de verschillende werkzaamheden zijn die het bedrijf uitvoert. Zo weet de kijker precies voor welke zaken met betrekking tot zijn of haar auto autobedrijf Bourguignon ingeschakeld kan worden.

Bedrijfsfilm Friesche Olie- en Verfhandel – Leeuwarden

Doordat in de bedrijfsfilm van Friesche Olie- en Verfhandel de kijker een duidelijk beeld krijgt van de verschillende werkzaamheden, krijgt de kijker een gezicht bij het bedrijf. Dat zorgt ervoor dat het bedrijf persoonlijk overkomt op de kijker. Dat is belangrijk, want daardoor is de kans groter dat een potentiële klant ervoor kiest om de Friesche Olie- en Verfhandel in te schakelen voor een bepaalde klus, en niet het bedrijf van de concurrent.
Een ander goed punt aan deze bedrijfsfilm is dat de werknemers zelf vertellen wat het bedrijf doet en waar het voor staat. Dit draagt ook bij aan het persoonlijke karakter van de bedrijfsfilm, en daarmee het persoonlijke karakter van het bedrijf.

Bedrijfsfilm Ekoplaza H264 – Leeuwarden

Door er in deze bedrijfsfilm voor te kiezen om de klanten van Ekoplaza Leeuwarden aan het woord te laten, komt deze bedrijfsfilm zeer overtuigend over. Iedere klant die aan het woord komt is zeer tevreden over de winkel. Omdat mensen sneller overtuigd zijn van de kwaliteit van een product, dienst of bedrijf als andere mensen er ook enthousiast over zijn, was dit een hele slimme zet.
Daarnaast worden verschillende producten uit het uitgebreide assortiment in beeld gebracht waar het biologische karakter vanaf straalt. Mensen die op zoek zijn naar een winkel waar goede biologische producten verkocht worden, zullen hierdoor snel beslissen om hun boodschappen te doen bij Ekoplaza.