header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Leiden

Een korte bedrijfsfilm is zeer waardevol voor uw bedrijf uit Leiden. Het is de ideale manier om uw bedrijf te profileren op internet. Een bedrijfsfilm zorgt ervoor dat mensen zich meer verbonden voelen met uw bedrijf. Doordat u ze een kijkje op de werkvloer gunt, wekt u het vertrouwen van uw potentiële klanten. Ook als u uw klanten op de hoogte wilt brengen van belangrijke veranderingen binnen uw bedrijf, is een bedrijfsfilm een effectieve oplossing.

Wilt u kortebedrijfsfilm.nl inschakelen voor professionele begeleiding bij het maken van een bedrijfsfilm voor uw bedrijf uit Leiden? Schrijf u dan nu in en wij nemen contact met u op. In het eerste telefonische contact zullen we een afspraak maken over de dag waarop onze regisseur bij u in Leiden langskomt. Hij zal dan met u afspreken wat de inhoud en vormgeving van uw bedrijfsfilm wordt. Ook zal hij met u een datum vastleggen waarop de opnames voor uw bedrijfsfilm gemaakt zullen worden. Op die datum komt het opnameteam bij u in Leiden langs. Als de opnames gemaakt zijn, hoeft de bedrijfsfilm alleen nog in elkaar gezet te worden. Daar zorgen wij voor. Als de bedrijfsfilm helemaal naar uw wens is, zorgen wij dat deze online komt te staan.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Leiden

Bedrijfsfilm Kroon Massage – Leiden

Terwijl op de beelden wordt getoond hoe een behandeling bij Kroon Massage precies in z'n werk gaat, vertelt de voice-over precies wat iedere behandeling inhoudt. Kroon Massage biedt verschillende behandelingen die ieder weer ergens anders goed voor zijn. De beelden tonen aan dat de masseur weet wat ze doet en ook kan vertellen waarom ze dat doet. De bedrijfsfilm eindigt met de tevreden cliënt die de praktijk verlaat.

Bedrijfsfilm Akron Communicatie en Vormgeving – Leiden

Deze bedrijfsfilm van Akron Communicatie en Vormgeving uit Leiden bestaat uit veel snel bewegende beelden met daarbij geschreven commentaar. Omdat de beelden niet 'gewoon' afgespeeld worden maar een beetje trillerig, komt het geheel wat chaotisch over. Mensen willen een bedrijfsfilm rustig kunnen bekijken, zodat ze na het kijken rustig een beeld van het bedrijf kunnen vormen. Dat rustig kijken zou door de chaotische vormgeving van de bedrijfsfilm wel eens een probleem kunnen zijn.
Bij Kortebedrijfsfilm.nl besteden we ook aandacht aan het kijkgemak van de kijker. Dat is belangrijk, want als de kijker uw bedrijfsfilm rustig kan bekijken zal dat bijdragen aan het positieve beeld dat de kijker nadien over uw bedrijf vormt.

Bedrijfsfilm Rijnveste – Leiden

Deze film over de Rijnveste in Leiden is erop gericht om geïnteresseerden een beeld te geven van hoe de nieuwbouw uiteindelijk geworden is. Door foto's uit verschillende hoeken te nemen van zowel de binnen- als de buitenkant van het gebouw, is de bedrijfsfilm voor dit doeleinde heel geschikt: de kijker krijgt een duidelijk beeld van het nieuwe gebouw, en dat is precies waar deze bedrijfsfilm voor gemaakt is.