header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Maastricht

Een korte bedrijfsfilm kan van grote waarde zijn voor uw bedrijf uit Maastricht. Middels zo'n bedrijfsfilm kunt u uw bedrijf op een unieke manier profileren op internet. Ook is het een goede manier om toekomstige klanten te informeren over de missie en visie van uw bedrijf, en huidige klanten op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen uw bedrijf. Een korte bedrijfsfilm is dus een ideaal communicatiekanaal.

Het is echter best lastig om zelf een goede bedrijfsfilm in elkaar te zetten. Het is immers wel de bedoeling dat uw boodschap duidelijk overkomt. Daarom bieden wij u de mogelijkheid een professioneel team in te huren dat voor u een korte bedrijfsfilm in elkaar zet. Dit gebeurt uiteraard helemaal naar uw wens.

Als u ervoor kiest onze hulp in te schakelen, dient u zich in te schrijven via onze website. Dit doet u door het inschrijfformulier in te vullen. Zodra wij dit formulier hebben ontvangen, zullen we binnen 24 uur telefonisch contact met u opnemen. Samen met u spreken we een datum af waarop onze regisseur bij u in Maastricht langskomt. Hij zal met u de inhoud en vormgeving van uw bedrijfsfilm bepalen. Vervolgens spreekt hij een datum met u af waarop het opnameteam langskomt. Als de opnames gemaakt zijn, gaan we aan de slag met het monteren van uw bedrijfsfilm. Zodra de daadwerkelijke film af is en u helemaal tevreden bent, zorgen we ervoor dat de bedrijfsfilm online komt te staan.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Maastricht

Bedrijfsfilm Mosa Porselein - Maastricht

Uit de bedrijfsfilm van Mosa Porselein uit Maastricht blijkt dat het bedrijf gespecialiseerd is in het maken van porselein servies. Dit porseleinen wordt met zorg behandeld. Het hele proces van het maken van verschillende porseleinen voorwerpen wordt duidelijk in beeld gebracht, wat vertrouwen bij de kijker wekt.

Wat echter wel ontbreekt is het commentaar bij deze bedrijfsfilm. Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in een bepaald product of bepaalde dienst, is het belangrijk dat er commentaar in de bedrijfsfilm aanwezig is. Immers; de klant weet vaak niet wat de verschillende werkzaamheden precies inhouden omdat deze niet gespecialiseerd is op het gebied.

We schenken bij Kortebedrijfsfilm.nl dan ook aandacht aan dit soort zaken. Hoewel u zelf natuurlijk de eindbeslissing over uw bedrijfsfilm kunt maken, zorgen wij ervoor dat een professionele regisseur u adviseert over zaken waar u zelf misschien niet aan gedacht had. Op deze manier kunt u een optimaal resultaat uit uw bedrijfsfilm halen.  

Bedrijfsfilm Shoes&Shirts - Maastricht

Uit de bedrijfsfilm van Shoes&Shirts uit Maastricht blijkt onmiddelijk dat het bedrijf is gespecialiseerd in overhemden en schoenen voor zakenmannen. Ook wordt de service die het bedrijf en haar medewerkers biedt duidelijk in de bedrijfsfilm naar voren gebracht.
Ook in deze bedrijfsfilm ontbreekt het echter aan commentaar, hetzij geschreven, hetzij gesproken door klanten of personeel. Hoewel het in deze bedrijfsfilm iets minder noodzakelijk is dan in de vorige, zou gesproken commentaar wel bijdragen aan het overtuigend vermogen van de bedrijfsfilm. Als potentiële klanten zien dat meer mensen tevreden zijn met de service en kunde van uw bedrijf, zullen ze sneller overtuigd zijn van het feit dat ze juist uw bedrijf moeten inschakelen voor een bepaalde klus of, in dit geval, een overhemd of een paar schoenen.

Bedrijfsfilm Magna Carta - Universiteit Maastricht

In deze bedrijfsfilm vertelt een werknemer van de Universiteit wat precies de kwaliteiten zijn van het systeem Magna Carta en hoe het systeem precies werkt. Hierdoor zijn de kijker van de bedrijfsfilm al meteen twee dingen duidelijk. Ten eerste weet de kijker dat het systeem goed bevalt, dat blijkt uit het enthousiasme waarmee de medewerker spreekt over het systeem. Ten tweede is het systeem waarschijnlijk makkelijk te begrijpen, omdat iemand die het systeem niet ontwikkeld heeft heel duidelijk kan uitleggen hoe het in zijn werk gaat. Dat is belangrijk voor toekomstige gebruikers van het systeem. Zij zitten niet te wachten op een ingewikkeld, onbegrijpelijk betaalsysteem en dus lijkt Magna Carta de ideale uitkomst.

Door beelden te tonen van het systeem dat op verschillende plekken ingezet is, blijkt dat het systeem multi-inzetbaar is.