header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Meercamera Registratie

Op steeds meer evenementen, concerten, symposia, congressen, theaterproducties en feesten wordt gebruik gemaakt van een Meercamera registratie. Meercamera registraties zijn van groot belang om gasten een goed beeld te geven van het evenement, de show, de voorstelling of het congres. U kunt zelf kiezen wat u wilt dat de gasten zien. Het is alsof men thuis naar de tv zit te kijken.

Een Meercamera registratie is een registratie van een show, evenement, voorstelling of congres vanuit verschillende hoeken. Bij de registratie wordt gebruik gemaakt van meerdere camera's. Van elke camera komt een beeld binnen bij de centrale regie, de regisseur bepaald dan welke beelden het publiek te zien krijgt. Wanneer de output van iedere camera individueel opgenomen wordt is het ook nog mogelijk om later aanpassingen te doen voor het maken van een (promotie) DVD.

Waarvoor kunt u Meercamera registraties gebruiken?

Kortebedrijfsfilm.nl biedt u nu ook de mogelijkheid om Meercamera registraties te laten maken. Wanneer u hier voor kiest kunnen wij een registratie maken met 4 camera's, daarnaast is het bij beschikbaarheid van internet mogelijk om de registraties direct uit te zenden via internet.

De kosten voor een Meercamera registratie bedragen €1400,00 per dagdeel. De kosten voor langere registraties zijn op aanvraag. U dient in dat geval contact met ons op te nemen.

Een Meercamera registratie laten maken? Vul dan ons aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!