header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Nijmegen

Beschikt uw bedrijf uit Nijmegen nog niet over een korte bedrijfsfilm? Dan is het wellicht een goede overweging om er één te laten maken. Een bedrijfsfilm is een unieke manier om met uw (potentiële) klanten te communiceren. Doordat u ze een kijkje geeft binnen uw bedrijf, wint u het vertrouwen van uw klanten. In slechts een paar minuten krijgen potentiële klanten een idee van (het gezicht achter) uw bedrijf. Dit kan cruciaal zijn in de beslissing van een klant om uw bedrijf al dan niet in te huren voor een bepaalde klus. Ook kunt u belangrijke veranderingen binnen uw bedrijf makkelijk naar buiten brengen middels een bedrijfsfilm.

Als u besluit dat u de hulp van Kortebedrijfsfilm.nl wilt inschakelen voor het maken van een goede bedrijfsfilm voor uw bedrijf, moet u ons inschrijfformulier invullen. Wanneer wij deze hebben ontvangen, nemen we binnen 1 werkdag telefonisch contact met u op. Tijdens dit contact maken we een afspraak over de datum wanneer onze regisseur bij u in Nijmegen langskomt. Hij zal de inhoud en vormgeving van uw bedrijfsfilm met u doorspreken. Ook bepaalt hij samen met u wanneer de opnames gemaakt zullen worden. Als deze opnames gemaakt zijn, gaan we aan de slag met de montage ervan. Zodra de bedrijfsfilm in elkaar is gezet, kunt u kijken of deze geheel naar uw tevredenheid is. Als dat het geval is, zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsfilm online komt.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Nijmegen

Promotiefilm Biomedische Wetenschappen – Radboud Universiteit, Nijmegen

De promotiefilm van de faculteit Biomedische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen toont aan de hand van een bekend voorbeeld het belang van Biomedische Wetenschappen. Door te laten zien waarom de verschillende onderdelen van de Biomedische Wetenschappen zo belangrijk zijn, hopen ze te bereiken dat meer mensen Biomedische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit willen studeren.

Bedrijfsfilm Tripod Autoaanpassingen – Nijmegen

Het bedrijf Tripod uit Nijmegen is gespecialiseerd in het zodanig aanpassen van auto's, dat rolstoelpassagiers veilig kunnen meereizen. Een van de eerste dingen die in de bedrijfsfilm naar voren komen zijn de Unique Selling Points (USP's) van het bedrijf. Dat is slim: de potentiële klant weet op deze manier meteen waarom ze juist Tripod moeten inschakelen voor het aanpassen van hun auto.
Door de duidelijke animatie weet de klant precies wat hij of zij kan verwachten als Tripod Autoaanpassingen wordt ingeschakeld voor het aanpassen van de auto. De klant komt dus niet voor verrassingen te staan, en dat is belangrijk.

Bedrijfsfilm Le Papillon – Nijmegen

In de bedrijfsfilm van Croissanterie Le Papillon vertelt de enthousiaste voice-over precies wat het bedrijf precies allemaal doet. De bedrijfsfilm straalt versheid uit: zeer belangrijk voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in verse broodjes. Ook is het goed dat vermeld wordt dat het bedrijf niet alleen broodjes aan particulieren levert, maar dat bedrijven ook de hulp van de croissanterie kunnen inschakelen.
Door het bedrijf te filmen als het geopend is, komt de bedrijfsfilm levendig over: er zijn veel klanten aanwezig en zij lijken allemaal tevreden. Dit is een (onbewuste) expliciete bevestiging voor de kijker dat de croissanterie wel degelijk goede en lekker verse broodjes maakt.