header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Rotterdam

Een bedrijfsfilm is zeer waardevol voor uw bedrijf uit Rotterdam. Een bedrijfsfilm kan dienen als middel om potentiële klanten te overtuigen van de verschillende redenen om juist uw bedrijf in te schakelen voor een bepaalde klus. In slechts een paar minuten krijgen zij een goed beeld van uw bedrijf. Door ze een kijkje in de keuken te geven, wekt u het vertrouwen van uw klanten. U geeft ze een beetje van uzelf, u laat ze het gezicht achter uw bedrijf zijn. Internet is een vrij onpersoonlijk medium maar door een bedrijfsfilm wordt uw website veel persoonlijker.
Als u besluit dat u bij het maken van uw bedrijfsfilm wel wat hulp kunt gebruiken, kunt u zich inschrijven op deze site. Zodra wij uw inschrijving hebben ontvangen, nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met u op. We zullen dan afspreken wanneer onze regisseur bij u in Rotterdam langskomt. Hij zal uw wensen met betrekking tot de inhoud, vormgeving en uitstraling opnemen, en vervolgens met u bepalen hoe de bedrijfsfilm eruit zal komen te zien. Ook spreekt hij met u af wanneer het opnameteam in Rotterdam langs kan komen om opnames te maken van uw bedrijf. Als de opnames gemaakt zijn, gaan we aan de slag met de montage van de verschillende beelden. Tot slot zullen we zorgen dat de bedrijfsfilm online komt te staan.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Rotterdam

Bedrijfsfilm Weddings Bruidsmode – Rotterdam

Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in bruidsmode is de collectie en de service natuurlijk hét belangrijkste aspect van het bedrijf. Deze aspecten komen in de bedrijfsfilm dan ook duidelijk naar voren. Door een medewerker in de bedrijfsfilm aan het woord te laten, blijkt meteen de deskundigheid van het bedrijf.
De toegevoegde voice-over is van zeer grote waarde. Hij verwijst de potentiële klant onder andere naar de website en vertelt de Unique Selling Points (USP's) van het bedrijf. Zo weten mensen meteen waarom ze nou juist Weddings Bruidsmode uit Rotterdam moeten inschakelen voor hun trouwjurk, en niet het bedrijf van de concurrent.

Bedrijfsfilm Donker Fuel BV – Rotterdam

De beelden in de bedrijfsfilm van Donker Fuel BV uit Rotterdam tonen precies de werkzaamheden van het bedrijf. Door het geschreven commentaar onder de beelden begrijpt de kijker ook wat de werkzaamheden precies inhouden, wat belangrijk is voor een bedrijf die specialistische werkzaamheden uitvoert: de 'gewone' kijker moet het ook kunnen begrijpen.
Toch zou deze bedrijfsfilm nog persoonlijker gemaakt kunnen worden als er gesproken commentaar zou worden toegevoegd, bijvoorbeeld van een of meerdere werknemers. Dat zorgt ervoor dat de kijker zich meer betrokken gaat voelen bij het bedrijf.

Bedrijfsfilm Metaalrecycling – Rotterdam

De bewegende beelden uit de bedrijfsfilm van Metaalrecycling Rotterdam tonen veel verschillende werkzaamheden van de werknemers van het bedrijf. Echter: ook deze bedrijfsfilm ontbreekt het aan commentaar. De kracht van goed commentaar wordt vaak onderschat. Door commentaar toe te voegen aan uw bedrijfsfilm is het voor iemand die niet thuis is in de werkzaamheden van uw bedrijf veel gemakkelijker te begrijpen wat uw bedrijf precies doet. Hoewel de beelden veelzeggend zijn, geeft commentaar vaak nét dat beetje extra.