header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Tilburg

Is uw bedrijf uit Tilburg toe aan een korte, duidelijke bedrijfsfilm? Een bedrijfsfilm is de ideale manier om uw potentiële klanten via internet te laten zien wat het gezicht achter uw bedrijf is en waar uw bedrijf voor staat. In korte tijd krijgen ze een zonneklaar beeld van uw bedrijf, wat bepalend kan zijn in de beslissing om uw bedrijf al dan niet in te huren voor een bepaalde klus. Uit onderzoek is gebleken dat de telefonische aanvragen bij bedrijven met 20% zijn toegenomen sinds deze bedrijven een filmpje op hun website hebben.

Als u wilt dat wij u helpen bij het maken van een goede bedrijfsfilm voor uw bedrijf uit Tilburg, vult u dan ons inschrijfformulier in. Wanneer wij deze van u hebben ontvangen, zullen wij u binnen 24 uur opbellen. U kunt dan aangeven wanneer onze regisseur in Tilburg langs kan komen. Hij zal met u afspreken wat de uitstraling en inhoud van uw bedrijfsfilm zal worden. Ook kunt u bij hem een afspraak maken omtrent de opnamedatum. Zodra de opnames gemaakt zijn, zullen wij ons storten op de montage van uw bedrijfsfilm. Als deze uiteindelijk helemaal naar uw wens is, zorgen we ervoor dat de bedrijfsfilm online komt te staan.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Tilburg

Bedrijfsfilm Inventarisatiebureau – Tilburg

In de bedrijfsfilm van Inventarisatiebureau Tilburg wordt eerst de geschiedenis van het bedrijf naar voren gebracht. Vervolgens wordt een voorbeeld getoond van de werkzaamheden van het inventarisatiebureau. De directeur geeft er commentaar over, wat het voor de kijker een stuk interessanter maakt. Na het zien van de bedrijfsfilm weet de kijker precies waarom ze het inventarisatiebureau zouden moeten inhuren en dat is precies de bedoeling van een bedrijfsfilm.

Groenen Bouw en Onderhoud, informatiefilm Renovatiewijk “Jeruzalem” – Tilburg

Groenen Bouw en Onderhoud wil met deze informatiefilm laten zien hoe ze de wijk Jeruzalem, een wijk met huurwoningen in Tilburg, hebben gerenoveerd. Er is een enorm contrast tussen de woningen voor en na de renovatie. Er is geprobeerd om de buitenkant van de woningen wel in de authentieke staat te laten. Op het gebied van bijvoorbeeld isolatie en wat betreft de binnenkant van de woning is heel veel veranderd. Dat komt in deze informatiefilm goed naar voren. Kijkers naar de informatiefilm zien precies wat de werkzaamheden inhouden die Groenen Bouw en Onderhoud uitvoert.

Bedrijfsfilm Speciaal Onderwijs – Tilburg

Deze bedrijfsfilm van Speciaal Onderwijs Tilburg toont u hoe het eraan toegaat op de school voor speciaal onderwijs in Tilburg. Zo kunnen ouders die een kind hebben die in aanmerking komt voor speciaal onderwijs, precies zien waar het speciaal onderwijs in Tilburg voor staat, en hoe hun kind behandeld zou worden op die school. Een voice-over vertelt waar de aandacht van de school precies ligt, en ook worden er delen van een les getoond.