header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Utrecht

Een bedrijfsfilm is zeer belangrijk voor uw bedrijf in Utrecht. Het geeft potentiële klanten een idee van de missie en visie van uw bedrijf. Een bedrijfsfilm is een levendige manier om duidelijk te maken waar uw bedrijf voor staat. Voor potentiële klanten is een bedrijfsfilm handig, want ze kunnen in een paar minuten zien wat het gezicht achter uw bedrijf is, het maakt uw website persoonlijker. Zo wint u sneller het vertrouwen van klanten.

Wilt u de hulp van een professioneel team inschakelen bij het maken van uw bedrijfsfilm? Vul dan snel ons inschrijfformulier in. Wanneer wij deze van u hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact met u op. We maken een afspraak over de dag waarop onze regisseur bij u langskomt. Hij zal met u overleggen wat de inhoud en vormgeving van uw bedrijfsfilm moet worden. Daarnaast spreekt hij met u af wanneer de opnames gemaakt zullen worden. Als deze gemaakt zijn, hoeft de bedrijfsfilm alleen nog gemonteerd en op internet gezet te worden. Daar zorgen wij voor.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Utrecht

Bedrijfsfilm Ford Utrecht – Utrecht

Bij deze bedrijfsfilm van Ford Utrecht ligt het accent heel erg op waar het bedrijf precies te vinden is. Eerst ziet de kijker een auto naar het bedrijf rijden, vervolgens worden er snel een paar beelden van auto's uit het assortiment en dan is de bedrijfsfilm afgelopen. Het is bij deze bedrijfsfilm heel jammer dat er nauwelijks kennismaking met het bedrijf is. Kijkers weten na het zien van de bedrijfsfilm nog niet waar het bedrijf voor staat, wat het assortiment is en wat het gezicht achter het bedrijf is, terwijl een bedrijfsfilm daar een uitermate geschikt medium voor zou zijn.
Bij Kortebedrijfsfilm.nl zullen wij ons best doen om u van een zo goed mogelijk advies te voorzien. Onze regisseur zal zijn professionele inzichten met u delen, en samen met hem komt u uiteindelijk tot een resultaat waarin de kijker goed kennis kan maken met uw bedrijf.

Bedrijfsfilm La Vie – Utrecht

In de bedrijfsfilm van La Vie geeft een voice-over u een rondleiding door de verschillende zalen die La Vie biedt. Deze voice-over wordt afgewisseld met een aantal enthousiaste medewerkers die zich voorstellen en vertellen wat hun functie binnen het bedrijf is. Dit zorgt ervoor dat kijkers naar de bedrijfsfilm meteen een gezicht achter het bedrijf leren kennen, wat vertrouwd overkomt bij de kijker.

Impressiefilm KSU – Utrecht

De KSU is een katholieke scholenstichting in Utrecht. Deze film is gemaakt om de kijker een impressie te geven van hoe het eraan toegaat op een school die bij de KSU hoort. In de film zijn veel spelende kinderen te zien die zich prima vermaken. Dit is slim: dat is wat ouders, die erover twijfelen naar welke school ze hun kind sturen, willen zien. Doordat de kinderen zo enthousiast overkomen zullen ouders sneller overtuigd zijn dat de KSU een goede scholenstichting is.