header_background
Vraag een gratis adviesgesprek aan

Bedrijfsfilm Zwolle

Is uw bedrijf uit Zwolle toe aan een goede, korte bedrijfsfilm? Met een korte bedrijfsfilm maakt u uw (toekomstige) klanten snel duidelijk waarom het juist uw bedrijf is dat ze moeten inschakelen voor een bepaalde klus: u laat ze het gezicht achter uw bedrijf zien. Daarmee voegt u een stukje persoonlijkheid toe aan uw website. Tevens is een bedrijfsfilm de ideale manier om belangrijke ontwikkelingen binnen uw bedrijf naar buiten toe te communiceren.

Bent u overtuigd van de kracht van een bedrijfsfilm, en wilt u professionele hulp bij het maken ervan? Vult u dan nu ons inschrijfformulier in. We nemen binnen 24 uur nadat we het formulier hebben ontvangen telefonisch contact met u op. U maakt een afspraak met ons over de datum waarop onze regisseur in Zwolle langs kan komen, om de eerste afspraken omtrent uw bedrijfsfilm door te spreken. U kunt bijvoorbeeld aangeven wat u verwacht van de inhoud en vormgeving ervan. Vervolgens spreekt de regisseur met u af wanneer de opnames gemaakt kunnen worden. Na de opnames hoeft de bedrijfsfilm alleen nog gemonteerd te worden. Als dat gebeurt is, en de bedrijfsfilm is helemaal naar uw wens, zorgen wij ervoor dat het geheel online komt te staan.

Voorbeelden van bedrijfsfilms in Zwolle

Bedrijfsfilm Slagerij Van Guilik – Zwolle

In de bedrijfsfilm van Slagerij van Guilik vertelt een voice-over wat de Unique Selling Points (USP's) van de slagerij zijn. Ook vertelt ze wat de werkzaamheden van de slagerij precies inhouden. Ondertussen zijn op de achtergrond de beelden van de werkzaamheden te zien, wat de kijker een kijkje in de keuken van de slagerij geeft. Dit zorgt ervoor dat de kijker zich eerder betrokken voelt bij het bedrijf. Dat is heel belangrijk, want dat gevoel kan doorslaggevend zijn in het besluit een bedrijf al dan niet in te schakelen.

Bedrijfsfilm Koos van der Put Tweewielers – Wezep

In de bedrijfsfilm van Koos van der Put Tweewielers is een gesprek te zien waarin de eigenaar van het bedrijf zijn klanten voorlicht over de verschillende soorten fietsen. Dit is slim: op deze manier krijgen kijkers van de bedrijfsfilm een beeld van de service die het bedrijf levert, en meteen een beeld van het assortiment en de deskundigheid van het bedrijf zelf. Op een gegeven moment neemt een voice-over het over, die de ontbrekende informatie mededeelt en de USP's vertelt.